تداوم بارش شدید باران و تگرگ در خراسان‌رضوی | انسداد ۳ مسیر جاده‌‌ای در استان (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوت یک موتورسوار براثر تصادف در میدان استقلال مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعداد تماس‌های اورژانس مشهد رکورد زد | از تماس‌های غیراورژانسی بپرهیزید (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) احتمالاً دیگر بارشی به این میزان در مشهد نداریم (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات اجرای مرحله دوم طرح هوشمند کنترل سارقان با پابند الکترونیک امتحانات نهایی دانش‌آموزان لغو شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ناتوانی در صدور کارت امتحانات نهایی به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی | شدت بارش‌ها از روز یکشنبه کاهش می‌یابد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دانش‌آموزان بدون کارت امتحان نهایی، به مدرسه یا میزخدمت مستقر در نواحی آموزش‌وپرورش مراجعه کنند میدان امام علی (ع) به امام حسن (ع) بسته شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) رونمایی از سکه ولایت عهدی امام رضا(ع) در مشهد کشف ۴۰ کیلوگرم چای تریاکی در فرودگاه امام (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حضور ۳۸۰ پزشک و پرستار در شهرستان‌های خراسان‌رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) آمادگی حوزه سلامت مشهد برای مواجهه با حوادث احتمالی ناشی از سیلاب بیش از ۴ هزار تماس با اورژانس مشهد درپی بارش باران‌های سیل‌آسا خسارت ۴۵ هزار میلیارد ریالی سامانه بارشی اخیر به بخش کشاورزی خراسان‌رضوی تاکنون (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) بیش از ۳ هزار نفر از حوادث ناشی از بارندگی خراسان رضوی دچار حادثه شدند انگیزه ۲ معتاد برای قتل هولناک مرد ۶۰ ساله در مشهد چه بود؟ + عکس
سرخط خبرها

کشف داروی محافظت از شنوایی

  • کد خبر: ۱۶۸۴۳
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۴
کشف داروی محافظت از شنوایی
دانشمندان دارویی کشف کرده‌اند که پس از تزریق مثل یک محافظ شیمیایی برای گوش عمل کرده و بدون آن که صداهای پیرامون را قطع کند، از آسیب ناشی از صداهای بلند به گوش جلوگیری می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، این دارو که توسط محققان دانشگاه آیووا و دانشگاه واشنگتن طراحی شده است، در همان حال که به افراد اجازه می‌دهد تا همچنان صدا‌های پیرامون خود را بشنوند، از گیرنده‌های شنوایی در برابر صدا‌های بلند محافظت می‌کند. گیرنده‌های شنوایی بخشی از مولکول‌های موجود در سلول‌های عصبی گوش هستند که الگوی اطلاعات صوتی و شنیداری را از حسگر‌های صدا به مغز منتقل می‌کنند.

پژوهشگران در این مطالعه دریافتند که برخی از این گیرنده‌ها فاقد پروتئینی به نام GluA ۲ بوده و مسؤول بروز کم‌شنوایی هستند. مسدود کردن این گیرنده‌های معیوب در موش‌ها جلوی آسیب به شنوایی آن‌ها را گرفت.
این تیم تحقیقاتی براساس یافته‌های خود دارویی طراحی کرده و ساخته است که اگر موثر واقع شود می‌تواند تغییری اساسی در کیفیت زندگی بسیاری از افراد و به ویژه سربازان ایجاد کند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->